star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

222 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 100m²


Ár:

222 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1952
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy exkluzív, 100 négyzetméteres luxuslakást Budapest történelmi belvárásában, a Pilvax közben.

Az ingatlan egy nagyon jó minőségű és állapotú hívóliftes társasház 4. emeletén található.
Az amerikaikonyhás nappali tágas és világos, tökéletes helyszínt biztosítva mindennapi együttlétekhez vagy akár hangulatos estékhez. Két kényelmes hálószoba és két modern fürdőszoba teszi teljessé a lakást, így ideális választás lehet akár egy kisebb család számára, vagy befektetési szándékkal vásárlóknak, mert a környék tökéletes külföldi bérlők számára.
A lakás minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik: házközponti fűtés, légkondicionáló berendezés, beépített riasztórendszer.
Az ingatlan bútorozottan kerül értékesítésre, így az új tulajdonos csupán a költözésre kell, hogy összpontosítson. A konyha elsőosztályú gépekkel van felszerelve, így ezzel sem kell foglalkoznia a beköltözés során.
Ebben a lakásban a városi élet minden kényelmét és luxusát élvezheti, miközben a belváros pezsgése csupán néhány lépésnyire van. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék maguk körül tudni a városi élet adta lehetőségeket, ugyanakkor értékelik a minőségi, kényelmes otthon jelentette nyugalmat is.
Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, válassza az otthont, ahol minden nap luxusban érezheti magát!A közelben számtalan tömegközlekedési megoldás közül lehet választani.
A metrómegálló a 15-ös, 7-es busz mintegy 5 perc alatt érhetőek el. A közelben rendszeresen közlekedő buszjáratok szintén elősegítik a gyors és rugalmas közlekedést nappal és éjszaka is.

Referencia szám: LK038558-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650912


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi (Petőfi Sándor utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1952, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 222 millió Ft, négyzetméter ára 2 220 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Csillag Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.