star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 119 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

178,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 119 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 119m²


Ár:

178 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1908
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Rendkívüli befektetési ajánlat!Belvárosban, a sétálóutcában 119 nm-es, rengeteg lehetőséget kínáló lakás eladó.Az otthon :- 119 nm alapterületű, rengeteg lehetőséget kínáló, alakítható elrendezésű- felújítandó állapotú, a kéményfal megtartásával a belső terek szabadon alakíthatóak- kreatív szabadságot biztosít az egyéni igényeknek- befektetésnek kivételes lehetőség- jelenleg 3 + 1 félszobás, dupla komfortos, tágas terekkel- nagy nappalival, 2 kényelmes, és egy pici szobával, körbejárható elrendezéssel- tágas étkező és ablakos, világos konyha- nagy ablakos, világos fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, mosdóval, mosógéppel és wc-vel - wc külön ablakos helyiségben is- kis kamra és sok tárolóhely- hatalmas ablakok a szép világos belső udvarra néznek és jó fényviszonyokat biztosítanak- tehermentes, azonnal birtokba vehetőA társasház :- 5 emeletes, 44 lakásos társasház 1908-ban épült- a társasházban az utóbbi 2-3 évben a teljes gázcső vezetékek és villanyvezetékek cseréje megtörtént- rendezett és jól gazdálkodó közös képviselet- nagyon jó lakóközösségA környék :- kíváló lokáció és közlekedés- a belváros szívében, a sétálóutcában- Duna-parttól, Vörösmarty tértől, Károlyi-kerttől és a Szervita tértől pár percre - busz, villamos, metró szintén pár percre- éttermek, kávézók, szupermarket, kisebb-nagyobb üzletek egy lépésre- mindenféle üzlet, bank és szolgáltatás a közelben- pezsgő, igényes, stílusos élet színtere+36 30 454 8222 BUDAI ILDIKÓEz a kiváló adottságokkal rendelkező, rengeteg lehetőséget kínáló lakás remek életteret biztosít mind akár több gyermekes családok mind a nagypolgári életstílust kedvelők számára.Befektetőknek is különleges ajánlat, mert kisebb renoválással, az eredeti terek megtartásával is azonnal kiadható.A belső terek a kéményfal megtartásával azonban szabadon alakíthatóak.A házban 6-apartmanos megoldással folyamatos bérbeadás révén hosszútávú passzív jövedelmet biztosít. Kiváló lokációnak, a különleges épületnek és az átalakítási lehetőségeknek köszönhetően rendkívüli üzleti lehetőség.

178500000 Ft

Referencia szám: LK094160-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651007


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m². További jellemzői: az építés éve 1908, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 178,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 500 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdei Anna Erika referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651007. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.