star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 66 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 66 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 66m²


Ár:

41 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
4.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Veszprémben, egy tágas, teljes körűen felújított ingatlan az Egyetemváros szívében, csendes, zöldellő környezetben.Ez az otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik a városi élet mellett fontosnak tartják a nyugodt, zöld környezetet is. Az új tulajdonost egy kényelmes, beköltözésre kész lakás fogadja. A távfűtés egyedi mérője lehetővé teszi a fogyasztás pontos nyomon követését.Az ingatlan elhelyezkedése igazán előnyös, hiszen az egyetem közelsége miatt könnyen bérbe adható, így befektetésnek is kiváló. De a családok számára is ideális választás lehet, köszönhetően a csendes környezetnek és a szépen kialakított közterületeknek, amelyek tökéletes helyszínei a pihentető sétáknak.A lakás panelprogramban részt vett, műanyag nyílászárókat és 10cm-s szigetelést kapott az épület. Közös használatú tároló is tartozik a lakáshoz, mely a földszinten található.Veszprém egy dinamikusan fejlődő város, mely kulturális és oktatási központként is kiemelkedő szerepet tölt be a régióban. Kiváló munkalehetőségek, az oktatási intézmények és a gyönyörű természeti környezet együttesen biztosítják, hogy mindenki megtalálja itt a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást. Legyen szó családokról, diákokról vagy befektetőkről. Az itt eladó ingatlan éppen ezért tökéletes választás lehet mindenki számára, aki minőséget és nyugodt környezetet keres, mindezt a város szívében!!!Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését, bátran keressen!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK044833


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636568


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636568


Az általad megtekintett eladó veszprémi panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 634 848 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.