star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 76 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

64,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 76 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 76m²


Ár:

64 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:



说中文的有意者可以通过微信咨询,请加2434106274,谢谢!

*** Napfényes, prémium lakás kilátással a belváros közelében! ***

Gyere, nézd meg, és költözz be holnap egy tágas terekkel rendelkező, napfényes, frissen felújított lakásba! A lakás ablakai a Szinyei-Merse utcára néznek, ezért csendes. Különlegessége a párizsi panoráma, és hogy a Szabadság szoborra néző kilátásban reggelizhetsz a lakásból!

Prémium módon, lakberendezővel felújított lakás, gépesített konyhával, bútorokkal. A lakás nagy nappalival, egy nagyobb és egy kisebb hálószobával rendelkezik, de könnyen kialakítható még egy szoba, ha két gyerekkel költöznél.

Tágas konyha és nappali, három utcai és két belső körfolyosóra néző ablak a letisztult formák igényes kedvelőinek, akkor is, ha egyedül vagy a pároddal költöznél. Ekkor egy kisebb szobányi gardrób áll rendelkezésetekre, vendégszobával, berendezett, igényes konyhával. A fürdő szintén teljesen felújított, fa hatású csempével, és igényes zuhannyal van ellátva.

Közlekedés szempontjából kiváló: a körút gyalog 10 percen belül, a troli a ház előtt áll meg, a Nyugati, Oktogon, ugyanakkor a Hősök tere is elérhető közelségen belül.
I


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5848988


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Podmaniczky utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 64,5 millió Ft, négyzetméter ára 848 684 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jurák Judit referens a Pozsonyi Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5848988. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.