star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

94 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 74m²


Ár:

94 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó VI. Nagymező utcában egy igazán patinás épület első emeletén elhelyezkedő lakás.

A lakásba lépve az előszobából a barátságos konyha tárul a szemünk elé. Szintén az előszobából léphetünk a mosdóba. Balra nyílik az étkező, ahonnan a világos és nagypolgári stílusú nappaliba juthatunk. A nappali sarkában diszkréten megbújik egy ajtó, ahonnan a kádas fürdőszoba nyílik (WC-vel) . Az előszobából jobbra helyezkedik el a háló, ami galériás, így jól ki lehet használni a plusz tér adta lehetőségeket. A hálóból szintén nyílik egy kis zuhanyzós fürdőszoba.

A lakás jó állapotban van, azonnal költözhető.

A környék ellátottsága kiváló, a közlekedés is nagyon jó. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK075387


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Nagymező utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6297070


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Nagymező utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 94 millió Ft, négyzetméter ára 1 270 270 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6297070. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.