star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

114,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 138m²


Ár:

114 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
3.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

VI. kerületben az Izabella utca Andrássy út és a Szófia utca közötti szakaszán, polgári ház legfelső - III. emeletén eladó egy napos, 140nm alapterületű (tul.lapon 138nm 3+fél szoba) KÖLTÖZHETŐ/JÓ ÁLLAPOTÚ, 3 nagy és egy félszobás, alkovos(gardrób most), hatalmas étkező-konyhás lakás, mely a lépcsőházból nyíló belső teraszról közelíthető meg - amit valóban terasznak használnak (+5nm).3,6m belmagasság, frissen átalakított és felújított konyha étkezővel - beépített gépesített konyhabútor, új bejárati ajtó. A fürdőszoba és a villanyvezetékek korábban voltak felújítva, cserélve. A fürdőben is van wc, illetve egy másik, ami külön nyílik a közlekedőről.A szobák parkettásak, s két szobában is lett galéria kialakítva.A fűtés gázkonvektorral és az egyik szobában HÉRA-val van, melynél a kémény ki lett bélelve, ugyanúgy, mint a fürdőszobában a vízmelegítőnakA társasház értékesíteni kívánja a tetőteret a tető-, a külső-belsőhomlokzat felújításért és lift kialakításért cserébe. A kapualj és a lépcsőház igényesen fel lett már újítva! Csendes, rendes lakóközösség!Tömegközlekedés kiváló : 150 méterre a 73-as és a 76-os Troli az utcában, s az Andrássy úton a 1-es Metró és több busz és éjszakai járat is elérhető.AZ INGATLAN AKÁR 2-3 KÜLÖNBEJÁRATÚ LAKÁSSÁ IS ALAKÍTHATÓ!ÉRDEMES MEGNÉZNI, PIACKÉPES ÁRON KÍNÁLJUK: 109,95mFt
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK039516


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Izabella utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6395723


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Izabella utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 114,99 millió Ft, négyzetméter ára 833 261 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6395723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.