star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 71m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest elegáns Diplomatanegyedében, néhány lépésre az Andrássy úttól eladóvá vált egy klasszikus polgári lakás!

Elhelyezkedés:
A lakás néhány perc sétára található az Andrássy úttól, a Kodály Köröndnél. A Városliget illetve az Oktogon 10 perc séta kb, a Hunyadi téri piacon illetve a Nagykörúton a bevásárlás könnyen elintézhető. Éttermek, kávézók, luxusüzletek nagy számban találhatóak a közelben.
Tömegközlekedés szempontjából kiváló a környék: számtalan troli, buszok, és a Kisföldalatti pár percen belül találhatóak.

Paraméterek:
A lakás egy szépen karbantartott, belső kerttel rendelkező 3 szintes épület 3. emeletén található.
Alapterülete 71 nm, belmagasság kb 380 cm. A rendkívül napfényes, világos körfolyosóról belépve az előszobában találjuk magunkat. Innen balra nyílik az ablakos, kamrás konyha. Továbbmenve balra egy szép állapotú fürdőszoba mellékhelyiséggel, előre lépve pedig a két, egymásból nyíló nagy ( 25 ill 27 nm-s szobába) jutunk.
Jelenlegi elosztásában is remek a lakás, de esetlegesen a konyhát át lehet mozgatni a nagyszobába, így egy amerikai konyhás nappalit és két hálószobát használhatunk.
A jelenlegi két nagyszoba É-K tájolásúak, a konyha D-NY-i.

Műszaki felszereltség:
A lakás műszakilag használható állapotú, de modernizálás előtt áll.
A meleget gázkonvektorok, illetve -a jelenlegi helyzetben a rezsit csökkentve- egy gyönyörű cserépkálhya adja.
Az ablakok jó állapotú, szép faablakok, ezek cseréje egyelőre nem szükséges, illetve a fürdőszoba és a konyha ablakai műanyagra lettek cserélve az elmúlt években.
A konyha régi stílusú, de a fürdőszobát pár éve felújították, így ehhez nem kell nyúlni.

A lakáshoz egy saját, zárható sufni tartozik.
Közös költség: kb 20.000 Ft

A lakás saját részre, de befektetésnek is remek döntés, hiszen ezen a környéken lakással rendelkezni mindig előny! csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Budapest 6. kerület, Felső erdősor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6399030


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Budapest 6. kerület, Felső erdősor) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 914 085 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6399030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.