star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

52,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 57m²


Ár:

52 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK, BÉRLŐK FIGYELMÉBE!6. KERÜLET DIPLOMATA NEGYED ELEJÉN AZ EPRESKERT KÖZELÉBEN 57 m2-es LAKÁS.A 2. emeleti ingatlan részben felújított, 2 külön nyíló szoba (20/14 m2). Szobák befelé néznek ezért csendesek. Fa ablakok, fa parketta, légkondicionáló berendezés, cirkó fűtés található bent. Kémény bélelve, 3 db vízóra van. Az étkezős konyha belső udvarra néz, ablakos, világos. Van külön WC, kamra és kádas fürdőszoba. Minden helyiség ablakos. A kétszintes épület az 1900-as években épült,rendezett, csendes. Ajánlom mindenkinek aki a belváros nyüzsgése mellett egy központi, de nyugodt részen szeretne ingatlant vásárolni. Frekventált elhelyezkedés jellemzi. Könnyen elérhető távolságban van pl. a Városliget, Andrássy út, Nyugati Pályaudvar. De villamossal a budai rész is jól elérhető.Jelenleg bérlők lakják, akik szívesen maradnának. Ezért befektetőknek is szívesen ajánlom.

Irányár: 52500000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: LK063167


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6452976


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 52,5 millió Ft, négyzetméter ára 921 053 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6452976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.