star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

119,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 64m²


Ár:

119 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Rövidtávú kiadásra alkalmas luxuslakás, teljes berendezéssel eladó!

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy luxusapartman, gondolatainkban már meg is jelenik a vágyott lakás, mely minden igényünket kielégíti. Egy otthon egy magasabb szinten.

Budapest szívének egyik csendesebb zugában helyezkedik el ez az új építésű, esztétikailag és minőségileg is magas színvonalat képviselő lakás.

A VI. kerület ezen része vetekszik a párizsi miliővel. Pár perces sétával elérhetjük a nyüzsgő belvárost, a mozikat, a színházakat, az éttermeket, elegáns kávéházakat.

Az épület eredetileg egy meglévő földszinttel és 1 emelettel rendelkezik, erre 4 új szint került ráépítésre, ahol 13 új lakás alakult ki.
Az épületet jellemzi majd a sok zöld terület. Az udvar hamarosan parkosításra kerül. A homlokzaton lefutó zöld növények pedig körbefonják majd az egész épületet. Ez egy tenyérnyi zöld mező a város szívében.

Homlokzaton visszaköszön az épület múltja. Réges-régen egy híres bádogos testvérpár tulajdonában volt az egész épület. Az általuk használt, máig ismert motívum végigfut a homlokzaton, és megjelenik az épület egyes részein, különlegessé, egyedivé téve a házat. A motívumot egy különleges eljárással, cementlapokból készítették.

A lakás 63,72m2-es, melyhez tartozik egy 10,11m2-es, utcára néző terasz. A kiváló elrendezésnek köszönhetően, kellemesen, kényelmesen érezhetjük magunkat, akár egyedül, akár párral költözünk be ebbe a csodás otthonba. Tökéletes élettér.

A 10,11m2-es terasz kiválóan alkalmas közös étkezésekre, kikapcsolódásra, pihenésre.

A lakásban geo-tarifás energiatakarékos központi Panasonic hőszivattyús rendszer biztosítja a padlófűtést, a mennyezethűtést, valamint a melegvíz-ellátást, így a lakásban nem kell a radiátor testnek, bojlernek és a klíma egységnek helyet találni.

A lakás minden szempontból különleges, egyedi jellegekkel bír. Befektetésnek is tökéletes.
A kialakításnak köszönhetően akár 2 vagy több fő (egyetemisták) elszeparáltan bérelhetik az ingatlant.
Jelenleg rövidtávra van kiadva, teltházas foglalással működik az apartman (4-6 fő).

Ha belvárosra vágyna, csendes környezetben. Ha különlegeset szeretne egy, a történelmét is megörökítő házban. Ha befektetésnek szánná a lakást, keressen fel! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355227


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543129


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Zichy Jenő utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 119,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 867 188 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Göbölyös Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543129. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.