star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

104,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 135m²


Ár:

104 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1921
Emelet
5.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tisztelt Vevők!!
Szíves figyelmükbe ajánlok egy rendkívül KELLEMES BENYOMÁSt keltő ingatlant, a 6. kerületben a Podmaniczky utcában.
Csendes, magasemeleti, ALACSONY FENNTARTÁSÚ, rendkívül világos, KÖRBENAPOZOTT, 4 szoba+ hallos csendes polgári lakás.A LAKÁSRÓL: BIZONYÍTOTTAN A GÁZ KVÓTA 60%-ÁT FOGYASZTOTTÁK A BÉRLŐK ÉS AZ ELEKTROMOS KVÓTA 75%-ÁT 1 ÉV ALATT, AZAZ VAN TOVÁBBI TARTALÉK IS BENNE.A lakás tágas az 5. emeleten, a lift mellett helyezkedik el (a ház 6 emeletes), mely szinten nincs több lakás.
Duplakomfortos, körbejárható, minden szoba külön nyílik.Fürdőszoba sarokkádas, bidés.A lakás felújítása 10 éve történt, ami érintette a víz, csatorna, villany, gáz, teljes fűtésrendszert, beleértve a kombi cirkót is. Ablakai maradtak az eredetiek, csak fel lettek újítva.A SZOBÁK ABLAKAI A JÖVŐ EGYIK LEGSZEBB PARKJÁRA FOGNAK NÉZNI!Megvan a Nyugati tervpályázatának győztese a világhírű brit építésziroda a Grimshaw Architects, mely London, New York és Los Angeles pályaudvarait is tervezte.A lakás tartozéka még egy tároló a pincében (2 nm).Közlekedés: Troli 1 perc. villamos 6 perc. Nyugati Pu, Metró 6-8 perc.Átalakítást követően 5, vagy akár 6 szobássá alakítható a lakás.
Azonnal költözhető!!
Készséggel állok rendelkezésére a hét bármely napján, valamint a Duna House teljes kínálatával kapcsolatban keressen bizalommal!Ha nem veszem fel, ne csüggedjen, hamarosan visszahívom!
Köszönöm
pl. Érd.: Sinkovicz Tamás +36 30 891 8689

Referencia szám: LK080137


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578029


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m². További jellemzői: az építés éve 1921, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 104,99 millió Ft, négyzetméter ára 777 704 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sinkovicz Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578029. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.