star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 66m²


Ár:

62 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a Gyöngyszemet a Város Szívében!

Bemutatjuk ezt a 66 négyzetméteres, első emeleti, liftes társasházi lakást, mely a nyugalom szigete Terézváros dinamikus környezetében. A Hősök tere és a Városliget közvetlen közelében elhelyezkedve, ez a lakás a városi élet és a zöld területek harmonikus ötvözetét kínálja.

Lakás Jellemzői:

Praktikus Elrendezés: Tágas előszoba, napfényes 25 nm-es nappali erkéllyel, 8 nm-es ablakos konyha, és egy 18 nm-es hálószoba galériával.

Nyugodt Kilátás: A hálószoba és az erkély a ház zöld kertjére néz, a konyha az udvarra tekint.

Teljesen Felújított: Frissített víz-, gáz- és villanyvezetékek, új bejárati ajtó és ablakok.

Energiatakarékos Fűtés: Cirkó kazán biztosítja a melegvizet és a fűtést.

Kedvező Rezsiköltségek: Csak 15.180 Ft közös költség, egyedi mérők alapján fizetendő közművek.

Extra Jellemzők:

Saját tároló: Zárható, száraz pincetároló a felesleges tárgyak vagy kerékpár számára.

Kiváló Közlekedés: M1 metró, trolibuszok és buszok a közelben.

Mindennapi Szükségletek: Bölcsőde, iskola, boltok, éttermek, kórház, gyógyszertár, valamint a Városliget számos kikapcsolódási lehetősége sétatávolságra.

Ideális választás azoknak, akik a városi élet előnyeit szeretnék élvezni a nyugalmat és a természet közelségét is megőrizve. Ez az ingatlan kiváló befektetés, első otthon, vagy városi nyaraló lehet.


Ez egy olyan lehetőség, amelyet érdemes megragadni!
Keressen bizalommal kérdéseivel, megtekintés egyeztetésével a Duna House teljes ingatlan kínálatáért! Legyen szó adás-vételről, ingyenes értékbecslésről, ingyenes tanácsadásról vagy a legjobb feltételekkel történő ingyenes és független hitelügyintézésről. Állok rendelkezésére minden kérdésben!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578682


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 953 030 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Barta Orsolya referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578682. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.