star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 82m²


Ár:

73 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

1062 Budapest 6. kerület- Andrássy út közelében, több lehetőség egy ingatlanbanAz Aradi utcában kínálok eladásra egy felújítandó 82nm-es 2 szoba hallos emeleti lakást.Az ingatlan a társasház I. emeletén található, amelyhez látványos oszlopokkal és korlátokkal díszített lépcsőházon keresztül juthatunk fel.Az 1960-ban épült 3 emeletes társasház tiszta, igen jól karbantartott, körfolyosós épület. A lakóközösség fontosnak tartja, hogy a ház megtakarításait az épület felújítására és a belső udvar rendezésére fordítsák.Rengeteg lehetőséget kínál az ingatlan, akár két kisebb lakássá alakítható, vagy egy amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkező lakás is kivitelezhető belőle. Érdemes megtekinteni az átalakítási javaslatokat.A környék csendes és biztonságos, az Andrássy út és a Városliget rövid sétával érhető el.Központi elhelyezkedés: busz, villamos, metro, szupermarket, óvoda, iskola a közelben.Lift nincsAmennyiben további kérdése van forduljon hozzám bizalommal.
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: LK076760


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587563


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A téglalakás ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 901 220 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.