star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 152 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 152 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 152m²


Ár:

119 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

*** Eladó nagypolgári lakás a diplomatanegyedben! ***

Megvételre kínálok Budapest 6. kerületében, egy 3. emeleti 152 négyzetméteres 5 szobás erkélyes lakást.

A lakás egy 1900-ban épült PATINÁS, LIFTES társasházban található, amely jelenleg konyha, előszoba, kamra, fürdőszoba, WC, gardrób, erkély, hall, valamint 4 impozáns méretű szoba elrendezésű.
É-K-i tájolásának és 3,8 méteres belmagasságának köszönhetően VILÁGOS.

Az ingatlan felújítandó de lakható állapotú, HATALMAS tereinek köszönhetően rendkívül jól alakítható, igény esetén könnyen 2 lakássá bontható.
2 villanyórával és 2 gázórával rendelkezik.
A fűtést gázkonvektorok és fatüzelésű cserépkályhák biztosítják. A régi nyílászárókat a tulajdonosok részben cserélték, és elektromos redőnnyel ellátott 3 rétegű 6 légkamrás műanyag nyílászárókat építtettek be.

A közös költség 60.000 Ft amely már a vízfogyasztást tartalmazza.A társasházban a rövidtávú lakáskiadás nem tiltott.

A Hősök tere, a Városliget és az Andrássy út gyalogosan pár perces sétával elérhető, a környéken számos tömegközlekedési csomópont megtalálható.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.

Referencia szám: LK016316-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6621771


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 152 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 788 816 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Harsányi Marianna referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621771. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.