star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 24 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 24 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 24m²


Ár:

21 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kitűnő lehetőség a Lövölde tér közelében.

Az ingatlan jelenleg irodahelyiségként van nyilvántartva. A 4 méteres belmagasságnak köszönhetően kitűnően galériázható, és bármilyen célra alkalmas. Az ingatlanba víz és villany be vannak vezetve. A társasház kevés lakásos, külső és belső homlokzata egyaránt jó állapotú.

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedéssel rendelkezik, közvetlenül a ház mellett van a 70-es és 78-as trolik megállója. Számtalan pékség és élelmiszer üzlet van a közelben, valamint az Andrássy út és a Városliget közelségének köszönhetően számtalan kávézó és étterem várja az új tulajdonost.

Kérdés, illetve megtekintési szándék esetén keressenek minket bizalommal.

A hirdetés tájékoztató jellegű.


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Szív utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6631931


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Szív utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 24 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 895 833 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Settimo Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631931. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.