star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 55m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladóvá vált egy napfényes lakás a Városliget közvetlen közelében.

A lakás I. emeleti, és a déli fekvésének köszönhetően egész nap napfényes. Az ablakok egy hátsó kertre néznek, ahol a szembe épület csak egy emeletes, szóval nem árnyékolja be a mi lakásunkat. A lakás ugyan felújítandó állapotú, de a jó elosztásának köszönhetően könnyedén két külön nyíló szobát lehet kialakítani, és egy tágas amerikai konyhás nappalit. Az ablakokat már kicserélték, műanyag hő- és hangszigetelő nyílászárókra. A közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is.

A központi lokációnak és a belváros közelségének köszönhetően a lakás ideális lenne akár kiadásra is. A közelben számtalan tömegközlekedési eszköz áll a rendelkezésünkre, az M1-es metró kevesebb mint 5 perc sétatávolságra van, de emellett több autóbuszjárat is van a közelben. Az Andrássy út és a Városliget közelségének köszönhetően jobbnál-jobb éttermek és kávézók várják a lakás új gazdáját.

Kérdés, illetve megtekintési szándék esetén keressen minket bizalommal.

A hirdetés tájékoztató jellegű.


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Szondi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6639321


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Szondi utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 816 364 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Settimo Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639321. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.