star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

63 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 71m²


Ár:

63 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ LAKÁS TERÉZVÁROSBAN, A WESTEND ÉS A NYUGATI PÁLYAUDVAR SZOMSZÉDSÁGÁBAN!A 71 m2-es, kétszobás, felújítandó lakás egy szép állapotú társasház 1. emeletén található. Az épület lépcsőházát és a belső homlokzatokat nemrégiben újították fel, illetve liftet is szereltek a házba.A bejárat előtti nagy teraszról csak két lakás nyílik, így szinte privát térként működik.A szobák a tágas belső udvarra néznek, ezért csendesek, világosak.Az ingatlan teljes felújításra szorul, így leendő tulajdonosa saját ízlése és elképzelése szerint alakíthatja ki a számára ideális otthont. A szobák méretéből adódóan a lakás könnyen háromszobássá alakítható, illetve a 4,3 méteres belmagassága lehetővé teszi teljesértékű galéria építését is. Ugyanakkor lehetőség van két kisebb, külön bejáratú lakás kialakítására is.Közlekedés szempontjából ideális helyen található, a közelben áll meg az M3-as metró, a 4-6-os villamos és sok buszjárat. A háztól pár perc sétával elérhető a Westend bevásárlóközpont, a Nyugati pályaudvar és a Margitsziget.

63000000 Ft

Referencia szám: LK054502-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639358


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 887 324 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Ádám referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639358. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.