star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

77,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 85m²


Ár:

77 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

VI. kerület, Izabella utcában ELADÓ egy 85 nm-es, háromszobás, rendkívül világos, UTCAI nézetű lakás, amely egy háromemeletes, téglából épült polgári társasház MAGASFÖLDSZINTJÉN található. Az ingatlanba belépve az előszobában találjuk magunkat, ahol nagy beépített szekrény biztosítja a kényelmes tárolást. Innen nyílik az összes többi helyiség. A két nagyszoba hatalmas ablakokkal rendelkezik, emiatt nagyon világos. A két szoba között ajtó van, de jelenleg nem használják, így a kisebbik szoba a fürdőből közelíthető meg. A káddal ellátott fürdőszoba és a WC külön helyiségben kaptak helyet. A konyha és a kisszoba a csendes belső udvarra néz. Az otthon melegéről gáz cirkó gondoskodik, a fürdőszobában elektromos hősugárzó került felszerelésre. A belmagasság 3,60 méter, így akár galériázható is. A folyamatosan karbantartott társasház rendezett anyagi háttérrel és csendes lakóközösséggel rendelkezik. A közös költség 23.280 Ft/hónap, mely felújítási alapot is tartalmaz. Az ingatlan TEHERMENTES. A környék közlekedése kiváló, a ház közelében található a 76-os troli megállója és a kisföldalatti (M1) Vörösmarty utcai állomása. Könnyen elérhető a Hunyadi téri piac, körúton a 4-6 villamos, Nyugati Pályaudvar, a Hősök tere és a Városliget is. A WestEnd bevásárlóközpont gyalogosan a Ferdinánd hídon át 10 perces sétával megközelíthető. Parkolás szempontjából az utca fizető övezet, de a helyi lakosok 2000 Ft-os regisztrációs díj fejében éves kártyát válthatnak.Szívesen ajánlom ezt a terézvárosi lakást párok illetve családok részére, akik saját ízlésüknek megfelelően szeretnék felújítani új otthonukat. Az ingatlan iroda és rendelő kialakításra is alkalmas. Legyen az Öné ez a jó adottságokkal rendelkező lakás!Megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal a hét bármely napján!

77400000 Ft

Referencia szám: LK069552-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639377


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 77,4 millió Ft, négyzetméter ára 910 588 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Ádám referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639377. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.