star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

71 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 78m²


Ár:

71 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kitűnő elhelyezkedésű lakás a belváros szívében!

A lakás egy IV emeletes társasház III. emeletén található, és a keleti és nyugati tájolásának köszönhetően igen világos. A társasház külső és belső homlokzata egyaránt fel van újítva, valamint lifttel is fel van szerelve. A lakás jó állapotú, a fűtést egy cirkó-kazán biztosítja. A bejárati ajtó és az ablakok ki vannak cserélve modern műanyag nyílászárókra, és redőnnyel is fel vannak szerelve. Az eredeti fa parkettát jó állapotban megőrizték.

A környék tömegközlekedés szempontjából páratlan, kevesebb mint 5 perc sétatávolságra van a 4-es 6-os villamos és az M1-es Metró is. Az Andrássy út és a Teréz körút közelségének köszönhetően számtalan szórakozási lehetőség várja a lakás új lakóját. Sétatávolságra több élelmiszer-üzlet, pékség és kávézó is található.

Kérdés, illetve megtekintési szándék esetén keressenek minket bizalommal.

A hirdetés tájékoztató jellegű.


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6640438


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Rózsa utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 71 millió Ft, négyzetméter ára 910 256 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Settimo Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.