star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 58m²


Ár:

65 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gyönyörűen felújított AIRBNB-lakás az Andrássy út szomszédságában!

VI. kerület kedvelt részén, a Rózsa utcában eladó 58 nm-es modern, szép lakás eladó. Az első emeleti, dél-keleti fekvésű, utcai nézetű lakásban található étkezős konyha, hangulatos nappali, négy férőhelyes hálószoba hatalmas ablakokkal és egy tágas fürdőszoba, valamint kamra is.

Ez a világos, tágas lakás Airbnb engedéllyel üzemel jelenleg is, bútorzattal együtt keresi új gazdáját.

Nyugodt, kétszintes társasház egyirányú, kis forgalmú utcában. A környéken nagykövetségek, az Andrássy út fél perc séta, a Városliget, a Hősök tere, a körút is csupán néhány perc sétával elérhető.

Az utcában található mélygarázsban kedvező áron bérelhető garázs. A tulajdonos most is bérel egy helyet, ami átadható az új tulajdonosnak.

Ez a lakás saját célra is tökéletes választás, de befektetőknek is ideális.

Irányára: 65.900.000 ft.

Bármilyen további kérdés esetén, keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367119


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648945


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Rózsa utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 136 207 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Gasztonyi Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.