star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

124 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 56m²


Ár:

124 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1870
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sétáló utcában, az Opera ház mögött! Teljes körűen felújított és teljesen bútorozott 56 m2-es, 2 szobás lakás a belváros szívében. Az ingatlan a VI. kerületben, egy szépen felújított társasház 2. emeletén található, a Hajós utca sétáló szakaszán.A kapun kilépve azonnal megtapasztalható a pezsgő belvárosi életérzés, karnyújtásnyira van a színházaktól, moziktól, kávéházaktól és éttermektől. Az ingatlan utcai nézetű, így garantált a bőséges természetes fény a nap minden szakaszában. A teljes körű felújítás minőségi alapanyagok felhasználásával történt, a bútorok ízlésesek és tökéletesen kiegészítik a lakás atmoszféráját. A téli hónapok komfortos érzéséről egy gázcirkó gondoskodik, illetve egy hűtő fűtő klíma is felszerelésre került.Az ingatlan befektetésnek is kiváló, tekintve a környék vonzerejét. AIRBNB a házban engedélyezett.Tehermentes, azonnal birtokba vehető.Várom hívását a hét bármely napján.

124000000 Ft

Referencia szám: LK082631


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Hajós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650371


Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Hajós utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1870, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 124 millió Ft, négyzetméter ára 2 214 286 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Szabóné Várhegyi Anikó referens a Vadászy Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.