star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 67m²


Ár:

64 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Alacsony fenntartású belvárosi lakást keres kiváló közlekedéssel? Ez az Alsó erdősor utcai ingatlan, mely a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között található, remek lehetőségeket rejt magában.

A két emeletes társasház külső homlokzata három éve, a belső tér mindössze egy éve lett felújítva, így a leendő tulajdonosoknak hosszú időre biztosítva van az igényes környezet, és nem utolsó sorban biztosak lehetnek abban, hogy további költségekkel az épülettel kapcsolatosan a közeljövőben nem kell számolniuk.

A lakás világos, hiszen az első emeleten található, tájolása pedig délkeleti.
A közepes alapterületű (67 négyzetméteres) otthon mindhárom szobájában galéria gondoskodik arról, hogy ne érezzük szűkösnek a teret, és hogy elvonuljunk egy kellemes, privát kis területre, ha épp szükségét érezzük.

A körfolyosóról a lakásba belépve jobbra nyílik a vécé és a külön helyiségben lévő, kicsi fürdőszoba. Szemben egy nagy méretű konyhát találunk, melyben kényelmesen elfér egy több személy közös étkezésére alkalmas étkezőasztal is. A konyhából nyílik egy jelenleg szobaként funkcionáló, de akár kamraként is használható helyiség. Szobaként használva a lakóteret bővíthetjük, kamraként viszont nagy segítséget nyújthat, hiszen ebben az esetben egy nagy, galériás rakodótér áll rendelkezésünkre.
Az előtérből balra indulva a nagyobb, majd tovább haladva a kisebb, hátsó szobába jutunk, mindkettő a körfolyosóra néz.

A lakásban fa nyílászárókat találunk, az ablakok cseréje hőszigetelt változatra néhány éve történt meg. Ezen kívül a vastag falak, valamint az, hogy három lakás veszi körül a szóban forgó ingatlant, biztosítják a jó hőszigetelést. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak.

A közlekedés kiváló, hiszen számos buszjárat, illetve a 4-es és 3-mas metró, valamint a 4-es, 6-os villamos is pár perc alatt elérhető.

Jelenleg bérlők lakják az ingatlant, megbeszélés szerint a bérleti viszony a megvételt követő időszakban fenntartható, így ha befektetési céllal venné meg az ingatlant, máris rendelkezésére áll egy megbízható bérlő. jó közlekedés, közeli belváros, saját tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Budapest 7. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6451880


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Budapest 7. kerület) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 968 657 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451880. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.