star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

47 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 57m²


Ár:

47 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A VII. kerületben, karnyújtásnyira a gyönyörű Rózsák terétől eladó egy 57 nm-es, 2+1 félszobás 2. emeleti összkomfortos lakás.

A Péterfy Sándor utcai épület 4 emeletes, liftes, szépen karbantartott. A lakók csendesek, barátságosak. A társasházban engedélyezett a rövid távú bérbeadás.

A beltér:

Az eladó lakás a liftes ház 2. emeletén helyezkedik el, világos, tágas, a belmagassága 3,8 méter.
Jó állapotú, néhány éve felújításon, korszerűsítésen esett át (fürdőszoba teljes felújítása, fűtés korszerűsítése, burkolás, festés), ami során szép, otthonos lakás született. A nappaliba egy kandalló (elektromos) is beépítésre került, ami hangulatossá varázsolja a lakóteret.

A fűtést és a meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja. Vízóra van, így minden közüzemi díj fogyasztás alapján fizetendő. A közös költség 19.000 Ft/hó.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető.

Kiválóan alkalmas rövid távú bérbeadásra (pályaudvar, metró közelsége miatt), vagy hosszú távú bérbeadásra (pár száz méterre van az Állatorvosi Egyetem), vagy saját otthonteremtési célra is.

A környékről:

A környék biztonságos, jól ellátott, pár percre van Lidl, Spar, kisboltok, orvosi rendelő, kórház, iskola, óvoda, stb.
Közelben több busz és troli megálló található, valamint M2 és M4 metró, Keleti pályaudvar.

Várom hívását, érdeklődését a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Péterfy Sándor u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614934


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Péterfy Sándor u.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 824 561 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Saját otthon hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614934. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.