star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 72m²


Ár:

59 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
22 ezer Ft
Építés éve
1930
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari

Az ingatlanról:

Van egy lakásunk, amit eladnánk Neked. Azért pont Neked, mivel szükséged van erre a lakásra, és nincs is Tőled messze, amennyiben Magyarország területén vagy éppen. 

Egészen pontosan hol is? Budapesten. Elég könnyen megjegyezhető mert ez Magyarország fővárosa. És simán megközelíthető, mert a Keleti pályaudvar közelében van. Tényleg. 

A lakás nagy, 72  m2, és minden helyiség pont akkora, amekkora kell. Ha kisebb lenne, üres helyek lennének a lakásban, ha valamelyik nagyobb lenne, akkor az meg kilógna a falon. Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy egyik sem kívánatos.

Többen kérdezték, hogy milyen a lakás elosztása? Amilyennek szeretnéd! Megveszed, és van néhány fal, amit oda teszed, ahova akarod. Némi átalakítás úgyis ráfér, ha hosszú távra tervezel. (A falakat érdemes még az átalakítás előtt arrébb tenni.) Ha spórolni akarsz a fűtésszámlán, akkor egy ajtó és egy ablakcsere a konyhában nem árt meg. Sok ablaka is van, - 4 nagy, amiből 3 teljesen új, és két kicsi - ami egyrészről jó, mert viszonylag későn kell villanyt kapcsolni, viszont az ablakpucolást nem lehet fél óra alatt letudni. A lakás az első emeleten helyezkedik el, ezért nem kell a bútorokat magasra cipelni. Lift nincs, mert egy kis mozgásra mindenkinek szüksége van a sok ülés után. Ráadásul csendes a lakás és a társasház is, mert AIRBNB nem engedélyezett. Összefoglalva nézzük a település előnyeit:

- Közel van mindenhez,

- Könnyen meg is lehet jegyezni,

- Szép.

Hátrányai:

- Nincs, maximum szubjektív alapon.

A lakás előnyei:

- Csendes

- Tágas,

- Nincsenek benne üres helyek, és egyik helyiség sem lóg ki a ház falán kívülre,

- Szabadon variálható elosztású,

Hátrányai:

- Lehet rá költeni némi pénzt

- Sokáig tart ablakot pucolni.

Az árból tetszőleges mértékben és tetszőleges irányba lehet alkudni, de előfordulhat, hogy ez esetben én is módosítom az alapárat, mert nem fair, hogy ha csak a vevő alkudozhat. A lakás mondhatni, hogy majdnem azonnal költözhető. 

Köszönöm, ha az ingatlanközvetítők elkerülnek!

(szerkesztve)


Helyiségek

Kamra
2m²
Kamra
3m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
17m²
Szoba
24m²
Konyha
11m²
Közlekedő
9m²

Elhelyezkedés

1076, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Garay utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6658831


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Garay utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 59,7 millió Ft, négyzetméter ára 829 167 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Száraz Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.