star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 99 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

63,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 99 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 99m²


Ár:

63 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
3.
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretne Egy Tágas, Tágas, Világos Polgári Lakásban Lakni? Vagy Ingatlan Befektetést Keres? Akár Két Külön Lakássá Is Alakítható Ingatlan!

Eladó Budapest, VII. kerületben, a Garay téren, a Garay Centerrel szemben, egy 3. emeleti, 99 nm-es, 3 szobás, külön konyhás tágas, 2 külön bejáratú felújítandó, tehermentes társasházi lakás.

A lakás felújítandó állapotban van, de ezt lakás rengeteg lehetőséget rejt magában, egy szerethető otthon alakítható ki, a tágas szobáknak, nagy tereknek köszönhetően.
Ugyanakkor a lakás méretéből adódóan és a 2 külön bejárat okán akár 2 külön ingatlan is kialakítható, így befektetésnek is kiváló lehet. A lakás csendes, nyugodt, mert a III. emeletre az utcák zaja már nem hallatszik fel, és a ház előtti utcán csak áthajtási lehetőség van, így a forgalom nem zavaró. Továbbá a Garay Center és a társasház közötti tér biztosítja, hogy a szobák napfényesek, világosak egész nap.

A kialakításból eredően a lakás ideális lehet gyermekes családoknak, akár irodának, vagy befektetési célra is kiváló.
A társasház rendezett, jó állapotú. A lakó közösség barátságos, összetartó.

Bevásárlási lehetőség szintén kiváló, Garay Center a szomszédban. Közlekedés kiváló, a Keleti pu. pár perc alatt elérhető, ahol, számos busz, troli, és villamosjárat megtalálható, valamint az M2, M4 metró is elérhető. A közelben mindenféle üzlet, szolgáltató egység megtalálható. A Városliget 5 perc sétával elérhető.

Igény esetén, kollégáink készséggel segítenek a hitelfelvételi lehetőségek ismertetésében, illetve az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban!

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is. +36706825972

A környékről:

Rendezett, jó infrastruktúra, Városligethez közel


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Garay tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620431


Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Garay tér) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 63,9 millió Ft, négyzetméter ára 645 455 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Páll Tamás referens a Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620431. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.