star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

92 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 78m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Luxuslakás teljes berendezessel a Liszt Ferenc Térnél. Belsőépítész és Lakberendező munkája kivitelezéssel.

Lakás részletes leírása.
Alapterülete 78,50nm.
Hálószoba 18,6nm.
Amerikái konyhás nappali étkezővel 32,3nm.
Fürdőszoba 12nm
Előszoba, iroda 13nm
Tároló 2,50nm

A lakás rendkívül világos és csendes, 3 db óriási utcai kilátású ablakkal rendelkezik. A nyílászárók gyönyörű állapotban kerültek felújításra dupla termo üveggel és szigeteléssel. Minden helyiségnek külön ablaka van. Egy közvetlen szomszéd van akinek a közös fala hangszigetelt .A legfelső emeleten taláható és városi panorámával rendelkezik. A lift közel van a lakáshoz és a ház nem körfolyosós. A lakásba zárt lépcsőházból lehet bejutni. Elektromos hálózat 3×25 Amper. A fűtés elektromos Vaillant12 -es kazán indirekt melegvíz tárolóval. A hűtést pedig Gree típusú klima végzi igény esetén. A hálószobában Haro keményfa burkolat van radiátoros fűtessel és azon kívül mindenhol nagyméretű járólap talàlható padlófűtéssel. A lakás belső hangulata minőségi tapétákkal és a kiegészítőkkel olyan mint eg,y mint luxus lakosztály. Parkolás a közelben megoldható. A felújításnál minden igényt kielégítő részletességgel dolgoztunk. Minden beépített dolog felső kategóriás. Több márványból készült asztallal és egy 6 méteres gépesített konyhával is rendelkezik.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Kertész utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5884443


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Kertész utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 1 179 487 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Jurák Judit referens a Pozsonyi Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5884443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.