star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 140m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Szobák száma
6
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség várja azokat, akik befektetni szeretnének a belváros szívében.
A VII. kerületben, a New York Palota mögött található ez a gyönyörűen felújított és berendezett ingatlan, amely három különálló, modern stílusú lakást tartalmaz.

Minden lakás rendkívül ízlésesen van berendezve, és minőségi anyagok felhasználásával készült. A nappali-konyha, hálószoba és fürdőszoba elosztás kényelmes és praktikus, a három lakás közös folyosóról nyílik. A teljes berendezés és felszerelés a vételár részét képezi.

Az ingatlan közös részei is rendkívül rendezettek és karbantartottak, így mindenki számára kellemes lakókörnyezetet biztosít.

Az infrastruktúra kitűnő, a villamosok és metrók közelsége miatt a város minden része könnyen és gyorsan elérhető. A környék számos kávézóval, étteremmel és üzlettel rendelkezik, amelyek kellemes időtöltést kínálnak az itt lakóknak.

Az apartmanok jelenleg hosszú távra bérbe vannak ,így kiváló lehetőség adódik a befektetőknek bérlőkkel együtt átvenni az ingatlant.
A későbbiek folyamán akár hosszú távú kiadásra, vagy akár külföldi diákoknak való rövid távú bérbeadásra is alkalmas.

Ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon, hogy további információkat kapjon az ingatlanról, és személyesen is megtekinthesse a lakást!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
6.38m²
Szoba
11.98m²
Fürdőszoba
3.62m²
Szoba
12.86m²
Fürdőszoba
6.23m²
Szoba
11.4m²
Közlekedő
14.87m²

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508039


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: az építés éve 1920. A téglalakás ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 707 143 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.