star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

60,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 71m²


Ár:

60 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Király utcánál, világos, tágas terekkel rendelkező lakásA Rózsa utcában, nagypolgári, liftes társasház IV. emeletén eladó egy 71 nm-es, tágas terekkel rendelkező, világos lakás. A kényelmes előszobából minden helyiség külön nyílik, és mindegyik ablakos. Jobbra a nappali található, szemben a fürdő, kamra, és toalett, balra pedig a hálószoba, és az előszoba végén az étkezős konyha. Ha valakinek 2 hálószobára van szükség, akkor a konyhából ki lehet alakítani, és a konyha elfér a nappaliban. Mivel a nappali a fürdővel szomszédos, így a víz, csatorna átvitele is lehetséges.Az állapota jó, pár éve a konyhát felújították, minden más karbantartott. A fűtésről gázkazán gondoskodik. Belmagassága lehetővé teszi a galéria kialakítását. Az ablakok belső udvarra néznek, de a magas emeletnek köszönhetően napfényes minden helyiség.

Referencia szám: LK016365


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587952


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 60,5 millió Ft, négyzetméter ára 852 113 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.