star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 50m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KÉT SZOBÁS LAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN

Budapest kedvelt belvárosában, a VII. kerületi Dob utcában kínálom megvételre ezt a földszinti, 50 m2 hasznos alapterületű, 2 szobás téglalakást.

A lakás előnye, hogy belmagasságának köszönhetően (4,2 méter) mindkét szobájának használható terét egy-egy galéria növeli.

A lakás elhelyezkedése kiváló, pár perces sétával elérhető az Erzsébet körút, ahol a mindig pezsgő budapesti belvárosi miliő várja az itt lakókat. Nem beszélve arról, hogy a körút közelsége a tömegközlekedést használóknak is egy hatalmas előnyt jelent, a 4/6-os villamos éjjel-nappal szolgálatra kész.

A LAKÁS KIVÁLÓAN ALKALMAS A BEFEKTETÉSI CÉLLAL LAKÁST KERESŐKNEK, UGYANIS MIND A HOSSZÚ-, MIND A RÖVIDTÁVÚ (AIRBNB) BÉRBEADÁS MEGENGEDETT A HÁZBAN.

A közös költség havi díja jelenleg 20.000 Ft, amely tartalmazz a korlátlan vízfogyasztást is. Vízóra felszerelésével a közös költség kb. a felére csökkenthető.
A rezsiköltség igen kedvező, az áramszámla ás gázszámla legmagasabb együttes díja sem éri el a 15 ezer forintot.

A lakás fűtése gázkonvektorral és hűtő-főtő légkondicionálóval egyaránt megoldott, mely utóbbi a nyári hőségben is kellemes hőmérsékletet biztosít az ingatlanban.

A lakás állapota KÖZEPES, azonban néhány felújítási munka elvégzésre került, így például az ablakok cseréje a közelmúltban megtörtént.

Az ingatlan TEHER- ÉS IGÉNYMENTES, azonnal költözhető.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját pincerész (TÁROLÓ) is, ami közel 8 m2 alapterületű.

További részletekért és az ingatlan megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Dob utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622362


OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Dob utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 840 000 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Garamvölgyi Cecilia referens az OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622362. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.