star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

115 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 126m²


Ár:

115 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1901
Emelet
2.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

Az ingatlanról:

Igazi klasszikus, nagyobb családnak is praktikus polgári lakást keres?
VII. Alsó erdősor utcában eladó egy 2. emeleti, 126 nm, 3 és fél szobás polgári lakás, liftes, rendezett házban.

Klasszikus beosztású (három szoba néz utcára) északkeleti tájolású polgári lakás, eredeti szecessziós stílusjegyekkel. A bejárat felől a hallba/étkezőbe érkezünk, amiből szinte az összes helyiség elérhető: Kisszoba, fürdőszoba, toalett, kamra, konyha valamint az utcai nagyszoba és másik kettő is. Belmagasság 377 cm. Fűtés és meleg víz gázcirkóval megoldott. Vízórás. Közös költség 55,5 ezer forint/hó. Az elektromos vezetékeket már rézre cserélték, a vízvezetékek és hidegburkolatok is cserélve lettek. Nyílászárók régiek. Egy tisztasági festéssel költözhető, de ízlés-, és korszerűségi szempontok felújítást is kívánhatnak.

Elhelyezkedése remek – a Rákóczi úthoz sétálva is közel, de zajától elég messze elhelyezkedő, szép kinézetű, múlt század elején épült polgári házban találjuk a lakást, második emeleten. A ház rendezett, liftes.
Rövid távú kiadás a házban nem megengedett, így a lakás nyugodt környezetet kínál igényes, nagyobb létszámú, vagy nagyobb tereket igénylő családok számára. Közlekedés, ellátottság kitűnő. Városliget a közelben található.
Amennyiben hosszú távú kiadásban gondolkodnánk, fontos tudni, hogy a közelben közel húsz egyetem, főiskola található, és Buda is könnyen elérhető.

További információért, megtekintéshez időpont egyeztetésért várom hívását bármely napon!

A környékről:

Blaha Lujza tér, Baross tér, Rózsák tere a közelben. Városliget könnyen elérhető. Belvárosi környezet - kulturális, sportolási és napi praktikus szempontok szerint egyaránt jól ellátott, kedvelt környék.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Alsó erdősor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628364


Balla Ingatlan - Belváros - V., VI., VII., VIII. és IX. kerület

Balla Ingatlan - Belváros - V., VI., VII., VIII. és IX. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Alsó erdősor utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m². További jellemzői: az építés éve 1901, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 912 698 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Terézia referens a Balla Ingatlan - Belváros - V., VI., VII., VIII. és IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.