star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

83,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 98m²


Ár:

83 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1892
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében, Keletihez, Városligethez közel eladó egy 98 m2-es, 4 szobás + étkezős, erkélyes, utca nézetű, 1. emeleti, világos, szép állapotú polgári lakás.A lakás nagyon jó adottságokkal, elosztással és tájolással rendelkezik, a 3,60-as belmagasság, a hatalmas belső ajtók és ablakok révén őrzi igazi polgári jellegét, ugyanakkor a 2 külön bejárat révén akár 2 lakássá is osztható.3 szoba az utcára, dél-nyugatra néz, az egyikhez 3 m2-es erkély csatlakozik, amely jó időben kellemes kiülések helyszíne lehet. Az udvari fronton találjuk a negyedik szobát, az előszobát, amely jelenleg konyhaként is funkcionál és a kettő között az étkezőt, amely a folyosóról közvetlen is megközelíthető. Az előszobából nyílik egy kis kamra és a nagy beépített szekrénnyel rendelkező közlekedőn keresztül jutunk a 7 m2-es, kádas fürdőbe. Az ingatlan kb. 8 éve lett felújítva, a szobák, az étkező laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villany bojler biztosítja. A közös költség 43 eFt/hó, amely a vízhasználatot is magában foglalja. Tartozik hozzá a pincében tároló.A társasház 2 emeletes, lift nélküli, gazdálkodása rendezett. Tömegközlekedés, bevásárlás, ellátottság szempontjából kiváló helyen van. Pár perces távolságon belül elérhető a Garay Center, a Városliget, a Keleti, a metrók, buszok, trolik, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Referencia szám: LK082302


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631587


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 1892, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 83,9 millió Ft, négyzetméter ára 856 122 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.