star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

97 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 103m²


Ár:

97 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az Erzsébet körút közvetlen közelében eladóvá vált egy I. emeleti erkélyes lakás.

A lakás jó állapotú, az ablakok már ki lettek cserélve műanyag hő- és hangszigetelő nyílászárókra. Az I. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően világos a lakás, a konyha és a kisszoba keleti tájolásúak, a három utcai szoba pedig nyugati. A társasház külső és belső homlokzata egyaránt fel van újítva, a lépcsőház és a körfolyósó is igényesen karbantartott. A nagy erkély egészen különlegessé teszi a lakást, a délutáni napsütésben kellemesen ki lehet ülni.

A környék kiváló, 2 perc sétatávolságra van a 4-es 6-os villamos megállója, valamint a 70-es és 78-as Trolibuszok is a közelben járnak. A belváros közelségének köszönhetően számtalan szórakozási lehetőség várja a lakás új lakóját, jobbnál jobb kávézók és éttermek vannak sétatávolságon belül. A közelben van a Hunyadi tér is, és ha valaki a szabadtéri foglalkozások szerelmese a Városliget is könnyen megközelíthető.

Kérdés. illetve megtekintési szándék esetén keressen minket bizalommal.

A hirdetés tájékoztató jellegű.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Király utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6642555


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Király utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 97 millió Ft, négyzetméter ára 941 748 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Settimo Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.