star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 50m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KÖRÚTTÓL, 4-6-OS VILLAMOSTÓL PÁR PERCRE, KÉT SZOBÁS LAKÁS, AIRBNB ENGEDÉLLYEL!

Két sarokra a körúttól, rendezett, átlagos budapesti társasházban, földszinti, 50 m2-es, 2 szobás, nagy belmagasságú (4,1m), galériázott, átlagos-felújítandó állapotú lakás. A két állógalériával további 25 m2-rel növelt a lakás területe. A villany- és a vízvezeték felújítása és a nyílászárók cseréje már megtörtént. Tavaly hűtő-fűtő klímát építettek be, a fűtés jelenleg ezzel történik.
A közös költség havi 18.000 forint, mely korlátlan vízfogyasztást is tartalmaz.

A ház udvara a gesztenyefáknak köszönhetően egyedi hangulatot áraszt!

Az Erzsébet körút, a 4-6-os villamos megállója pár perc, ahonnan a város központi helyszínei, számtalan étterem, pub, színház, mozi, kulturális intézmény, Oktogon, Deák Ferenc tér, a Nyugati térnél a WestEnd bevásárlóközpont, de akár a Városliget is könnyen és gyorsan megközelíthető!

Saját részre, vagy befektetésnek egyaránt ajánlom! A lakásban rövidtávú üzemeltetés is megengedett!

További információért, megtekintési időpontért, várom hívását/üzenetét!


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6652203


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 840 000 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Angyal Andrea Judit referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.