star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 58m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1955
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egy igazán hangulatos, két szobás, nagy étkezős-konyhás lakást ajánlok figyelmébe nem messze a Városligettől, közel a Keletihez, mégis csendes utcában*****A lakás 58 nm-es, 2013-ban nagy felújításon esett át (új fürdőszoba, villany- és csatornahálózat felújítás, burkolatok cseréje, festés és nyílászárók cseréje ekkor megtörtént).2017-ben új konyhabútort kapott.A fürdőszoba igazán kényelmes sarokkáddal rendelkezik.Új nyílás zárók vannak (ablakok redőnnyel), kivéve a belső ajtókat, melyek remek hangulatot adnak a fa parkettával karöltve.A lakás jelenleg gáz nélkül üzemel, de bent van a gáz, ha valaki visszahozná.Fűtés, meleg víz , főzés és minden villannyal történik. Átalány díjat fizet a tulajdonos, mely havi 35,000 Ft-tal lefedi a teljes fogyasztást.Jelenleg elektromos hőtárolós fűtés van, ami remekül befűti a lakást, annak ellenére, hogy a belmagasság 3,6 méter. A ház lakóközössége csendes, kultúrált.Az SZMSZ-ben nincs tiltva a rövidtávú kiadás, csak 50% felett kell lennie a lakók szavazatának, továbbá emelt díjas közös ktg-et kell fizetni, ha valaki airbnb hasznosításra szánja a lakást.A lakás nagyon hangulatos, igazi meleg otthont nyújtó ingatlan.A lokáció nagyszerű, minden egy karnyújtásnyira megtalálható. Szuper a közlekedés és a Városliget is nagyon közel van, akár családi akár sportprogramra vágyunk.CSOK plusz képes a lakás.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen telefonon!

49900000 Ft

Referencia szám: LK033756-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655332


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 860 345 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdei Anna Erika referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.