star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 25 m²

    telek

Vételár:

52,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 25 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 37m²


Ár:

52 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
14 ezer Ft
Építés éve
2009
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
8 m²

Az ingatlanról:

SAJÁT KERT!

Tudtad, hogy a belvárosban is létezik egy oázis? Képzelted volna, hogy a 7. kerületben is lehet úgy ébredni, hogy rigók csiripelnek a kertedben, délután grillezel a barátokkal és egyidejűleg igen alacsony rezsit fizetsz?Első tulajdonosaként kínálom új építésű, 44 nm lakásomat, mely saját kerttel rendelkezik. A földszinti lakásnak a társasháztól elkülönülő saját, privát lépcsőházi bejárata van. Nagyon kedvező áron parkoló bérelhető teremgarázsban. Jellemzői:- nappali plusz hálószoba- házközponti fűtés/ melegvíz egyedi mérővel- a ház alatti liftes teremgarázsban parkolót tudsz bérelni- biztonsági bejárati ajtó- önálló, kizárólagos kert- hőszigetelő tégla lakás- hőszigetelő üvegek- duplaszárnyú teraszajtó- per és tehermentes, 100% tulajdonBárhova jársz innen dolgozni vagy tanulni, a Google térképet felütve garantáltan kitűnő utazási feltételekkel kell számolnod.Kizárólag magánszemélyek és befektetők hívását várom.


Elhelyezkedés

1076, Budapest, VII. kerület, Szászház utca 29-37


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6656923


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Szászház utca 29-37) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m², míg a hozzá tartozó teleké 25 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 52,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 418 919 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy David hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656923. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.