star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

66 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 68m²


Ár:

66 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

A Cserhát utca elején eladóvá vált kedves lakás.
A család tulajdonába a lakás 18 éve van, ez alatt ki lettek cserélve a nyílászárók, az elektromos vezetékek, az egyik szobában galéria kell kialakítva, hiszen a 380 cm-es belmagasság ezt kényelmesen elbírja.
A parketta fel lett csiszolva és újra lakkozva, a fürdőszoba és wc újra lett csempézve.
Tavaly előtt pedig a konyha teljesen fel lett újítva és gépiesítve. Padlófűtéssel felszerelt design csempék kerültek a padlóra. Ez télen különösen kellemessé teszi a konyhában töltött időt. A konyhapult köré madarakból és növényi mintákból kialakítva kerültek AC Design-os csempék, ezeket nagy gonddal válogattuk. A teljes szekrénysor újonnan felszerelt, a gépek között van egy mosogatógép, elektromos főzőlap, sütő, nagy méretű mikrohullámúsütő (Whirlpool).
A folyosón beépített szekrény található, ahol a nem mindennapos használati eszközöket lehet tárolni teljesen akadálymentesen.
A lakás magasföldszinten helyezkedik el, ennek ellenére világos és az utca csendes. Elhelyezkedése kiváló, mint infrastruktúra szempontjából, mint közlekedés szempontjából. A Thököly útra merőlegesen helyezkedik el, így közel van a Reiner Frigyes park buszmegállója, ahol a belváros felé is tudunk közlekedni az 5-ös, 7-es, 110-es, 112-es, 133E, 907-es, 973-as, 30-as, 30A, 230-as buszokkal, valamint 500 m-re van a Keleti pályaudvar.
200 m-re található a Garay Center, ahol piac, dm, GIM, pékség, éttermek, Penny market, KIK, Pepko és még számos üzlet található. A környéken vannak éjjel-nappali boltok, kisboltok, cukrászda, fodrászatok, gazdabolt, Copy Guru, és lego bolt is. A Városliget 500m-re van a lakástól, így a szabadidős tevékenységek és kulturális helyszínek is könnyen elérhetőek. (Hősök tere)
Gyalog, biciklivel és autóval is jól megközelíthető a lakás. Parkolás az utcán, vagy a Garay Center mélygarázsában lehetséges.
A ház állapota sajnos a belvárosi házakéhoz hasonlatos, de a lakóközösség megbízható és törekszenek arra, hogy a közeljövőben érdemi változás álljon be az egész ház jellegével kapcsolatban.
A lakás tökéletesen alkalmas lehet családoknak is, de bárki kényelmét ki tudja szolgálni, a 3 szoba: nappali + két hálószoba, a nagy konyha/étkező és fürdőszoba/wc együttese.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685145


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 66 millió Ft, négyzetméter ára 970 588 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pósa Gréta referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685145. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.