star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

58,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 71m²


Ár:

58 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a X. kerület FREKVENTÁLT, jól megközelíthető részén egy FRISSEN FELÚJíTOTT 3 szobás , I. emeleti téglalakás.
A lakás elosztása az átalakítások következtében kifejezetten előnyössé vált.
A korábbi nappaliban helyet kapott egy AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, valamint kialakításra került 2 különnyíló hálószoba. A fürdőszoba esztétikusan felújításra került. A fürdőn kívül egy különálló WC is található a lakásban. A lakás előszobája rendkívül tágas, beépített szekrényekkel jól berendezhető, meghagyva így a szobákban rendelkezésre álló teret. A felújítás során minden helyiségbe új burkolat került-a szobákba laminált parketta, a többi helyiségbe járólap és csempe-
A villany és vízhálózat is felújitásra került.
A társasház külső hőszigetelése és felújítása a közelmúltban történt meg. A szigeteléssel együtt 75 cm vastagok a falak, így a rezsiköltség nagyon kedvező és nyáron is kellemes a lakásban a hőmérséklet.
A közlekedés és az infrastruktúra kiváló. Több busz, villamos és éjszakai buszjárat segítségével eljuthatunk közvetlenül a Belvárosba, vagy a főbb metróvonalak végállomásához (Örs vezér tér, KÖKI). Vonattal néhány perc alatt juthatunk be a Keleti- és Nyugati pályaudvarra egyaránt. Számos lehetőség kínálkozik a bevásárlásra és a szabadidő kellemes eltöltésére. A X. kerület a pesti oldal legzöldebb kerülete. Számos, gyalogosan is elérhető park ad lehetőséget sportolásra, sétára, kikapcsolódásra. A környéken a PARKOLÁS INGYENES.
Szívből ajánlom mindenkinek ezt az OTTHONT, aki egy SZÉPEN, PRAKTIKUSAN FELÚJíTOTT lakásba szeretne költözni és egyaránt fontos számára a Belváros könnyű megközelíthetősége és a parkos környezet közelsége.
A lakás CSOK+ kompatibilis, akár a maximális támogatási összeg megigénylésével is.

Ár: 58.900.000 ft
közös ktg.: 15.350 ft
rezsi kb.: 25.000ft

Díjmentes hitel előminősítés, jelzáloghitel, CSOK, Babaváró kölcsön, LTP -Erste, OTP, Fundamenta- ügyintézés!
Bank független szakértőink 13 banki partnert tudnak versenyeztetni, így az Ön számára a legkedvezőbb megoldást tudják kínálni.


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657600


+36 70

Ingatlannet kód: NET6657600


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 58,9 millió Ft, négyzetméter ára 829 577 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyimesi Péter referens a Turbo360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657600. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.