star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Hosszúrét

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Hosszúrét

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Hosszúrét

  • 55m²


Ár:

84 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

VADONATÚJ ÁLLAPOTÚ, ENERGIATAKARÉKOS (LEVEGŐ-HŐSZIVATTYÚS) FŰTÉSŰ, NAGY TERASZOS LAKÁS ELADÓ!

XI. Madárhegyen, magaslaton, dél-keleti tájolású telken, nemrég átadásra került, 4 lakásos - megújuló energiát hasznosító - társasházban, első emeleti, 55 nm hasznos alapterületű, nappali + 1 hálószobás, nagyméretű, panorámás terasszal rendelkező lakás, teremgarázs hellyel, saját tárolóval eladó!

A ház minőségi anyagok felhasználásával került kivitelezésre, ENERGIATAKARÉKOS (LEVEGŐ-HŐSZIVATTYÚS) FŰTÉSRENDSZERREL, hűtő - fűtő klíma berendezéssel, az ablakokon antracit színű, motoros redőnyökkel, beépített szúnyoghálókkal.

A külső homlokzati felületeket a nagyméretű, egyedi kivitelezésű külső nyílászárók, és a beépített színes üvegfelületek teszik különlegessé, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak hosszútávon is az épületnek.

Az alaprajz tervezésénél, a tágas terek létrehozását szem előtt tartva, a nappali – étkező – konyha funkciók kerültek egy légtérben kialakításra, a külön bejáratú hálószoba, az ablakos, épített zuhannyal rendelkező fürdőszoba és a külön wc mellett.

A lakás valamennyi lakóhelyiségből biztosított a kijutás a délkeleti tájolású, panorámás teraszra.

A rejtett világítással is felszerelt konyhába, világos színű frontokkal rendelkező konyhabútort építettek be a lakás jelenlegi tulajdonosai, valamennyi konyhai háztartási géppel együtt (beépített hűtő, beépített mosogatógép, elektromos sütő és főzőlap, szellőzőkürtőbe kivezetett, beépített párelszívó).

A lakás fűtésről és meleg víz ellátásáról az egyik legkorszerűbb levegő-hőszivattyús rendszer gondoskodik (VIESSMANN), amelynek beltéri egysége, a víz tartállyal együtt a fürdőszobában, a kültéri egység – a lakástól távol –, az épület lépcsőháza mellett kívül - a kert szinten -, került elhelyezésre.

Az épület tetejére kivezetett split klíma előkészítés mind a két lakóhelyiségében található.

Részletesebb információkkal, és a lakás megtekintése ügyében várom hívását! Az ingatlanhoz egy garázs (6 M Ft) és egy ~ 7 nm-es tároló helyiség (3 M Ft) tartozik, melyek a lakás árán felül megvásárolandók.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Hosszúrét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464501


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464501

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, hosszúréti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 543 636 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464501. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Hosszúrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.