star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 38m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1949
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
1 (0 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Buda szívében, a csodás Feneketlen-tó szomszédságában eladóvá vált egy 38 nm-s lakás.

Az ingatlan egy 4 szintes házban található a magasföldszinten. A ház rendezett, kis lélekszámú lakóközössége rendkívül összetartó.

A házba lépve néhány lépcsőfok után elérjük a lakást. Belépve az ember egy kis előszobában találja magát, innen nyílik a konyha, a fürdőszoba és a hall, melyből tovább tudunk haladni a világos nagy nappaliba. A szoba dél-keleti fekvésű, ablakai egy csendes, átmenő forgalomtól szinte teljesen mentes térre néznek.

A meleget gázkonvektor, a melegvizet villanybojler adja.
Ablakai dupla faablakok.

A lakás jó állapotú, de igény szerint modernizálható is.
A ház alatti szinten saját pince tartozik hozzá.

Mivel jelenlegi tulajdonosai külföldön élnek, így gyakorlatilag a teljes bútorzatot szeretnék a lakásban hagyni. Amennyiben befektetésnek keres lakást, ez a lakás azonnal kiadható.

A környék zseniális: pihenésre, sportolásra, kikapcsolódására a pár percre található Feneketlen-tó tökéletes választás, aki a gasztronómia vagy a kultúra szerelmese, az a Bartók Béla Boulvard-on talál meg mindent, de bevásárlásra és ügyintézésre ott az egy ugrásra található Alléé és Piac.

Több busz és villamos is jár a város felé, de a Móricz Zsigmond körtérről a 4-s metróval szinte bármelyik nagy csomópont könnyedén elérhető. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, pince, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld, Budapest 11. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599784


+36 30

Ingatlannet kód: NET6599784


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi (Budapest 11. kerület) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 1949, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 181 579 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.