star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 111 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

134 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 111 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 111m²


Ár:

134 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

CSOK Plusz (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénybe vehető!
XI. kerületben rövid sétatávolságra a Bikás parktól és a Kopaszi-gáttól CSENDES, átmenő forgalomtól mentes MELLÉKUTCÁBAN, 1985-ben épült, öt lakásos társasházban 1. emeleti, 4 SZOBÁS + NAGY TERASZOS lakás eladó.
A folyamatosan karbantartott téglaépítésű - jó lakóközösségű - társasház csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában került felépítésre. A tetőszerkezetet 2019-ben teljesen felújították.
Az első emeleten elhelyezkedő, rendkívül világos 111 nm hasznos alapterületű lakás 2010-ben teljes felújításon esett át. A nyílászárókat borovi fenyőből készült, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, a fürdőszobában kondenzációs kazán biztosítja a használati melegvizet és a padló- és radiátoros fűtést.
A felújításkor térszervezéssel amerikai konyhás nappali-étkező-konyha hármasa lett kialakítva.
A konyhaszigettel rendelkező gépesített konyhabútor dió színű keményfa ajtókat kapott. A tágas, négy szobás lakásban teraszkapcsolatos nappali-konyha-étkező, három nagy méretű hálószoba, KÉT FÜRDŐSZOBA található, melyből az egyik sarokkáddal a másik épített zuhanyzóval ellátott. Az előszobában beépített előszobafal segíti a kényelmes pakolást. A nappali és a terasz, valamint az egyik hálószoba belső kertre néz, egész nap világos, napos. A déli oldalon klíma gondoskodik a nyári melegben a lakás kellemes hőmérsékletéről. A hálószobák tágasak (~20, 15, 12 nm).
A lakáshoz tartozik - a pinceszinten – egy nagy, önálló garázs, amelyből nyílik egy ajtóval leválasztott tároló. A garázs a tárolóval + 4 M Ft-ért megvásárlandó.
A csendes kis utcában elhelyezkedő ingatlan nagyon jó közlekedéssel rendelkezik: villamosok (1, 17, 41, 47, 48, 56). A közelben elérhető a Trófea Buda étterem, üzletek, az Allee, Etele Plaza, Újbuda Center, Savoya Park, valamint szórakozási-, sportolási lehetőségek. A lakás többgyermekes családok számára is nagyon jó lehetőség, a környéken több óvoda, iskola, gimnázium található.
A lakás befektetés céljára is kitűnő választás.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631892


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631892

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 134 millió Ft, négyzetméter ára 1 207 207 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.