star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

132 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 80m²


Ár:

132 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

XI. Újbuda legkedveltebb részén, ősfás ZÖLD SZIGET és a LEVENDULÁS PARK közvetlen KÖZELÉBEN KÍNÁLUNK ÚJÉPÍTÉSŰ, 3-5 SZOBÁS LAKÁSOKAT, 2025 első negyedévi átadással!

Néhány perces sétával elérhető a HAMZSABÉGI PARK, a FENEKETLEN TÓ, sétára, sportolásra, kikapcsolódásra nincs jobb elhelyezkedésű újépítésű ingatlan jelenlegi kínálatban!

Újbuda központja, ALLEE, Piac, villamos megálló, KÖRTÉR, 4-es METRÓ is hasonló távolságra található, ahogy a régi mondás is tartja, "BUDAINAK LENNI, VILÁGNÉZET"...gondoljunk csak a Bartók Béla út újjászületésére, a rengeteg kultikussá vált kávézó, gasztro-élmény, és más közösségi terek, a polgári kultúra lépten-nyomon szembe jövő impulzusai, ez a kikerülhetetlen "budai polgár" -lét, ma már a legmenőbb az egész városban...!!!

Ne feledje, korlátozott számban állnak lakások rendelkezésre, és a környéken nincs már fejleszthető telek...LOKÁCIÓ-LOKÁCIÓ-LOKÁCIÓ

A prémium szinten épülő társasházat megbízható, 1996 óta a XI-XII. kerületben tevékenykedő, több tucat referenciával rendelkező építőipari cég kivitelezi.

A 8 lakásból már csak HAT ELADÓ!

A ház modern, mai igényeknek megfelelő stílusjegyekkel és műszaki tartalommal épül. A hőszivattyús fűtéssel rendelkező lakások egy új, komfortosabb minőséget képviselnek! Az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően formázhatja a belső tereket, választhat hideg és meleg burkolatot, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat...stb. (konyhát nem tartalmazza a vételár)

Az ELSŐ EMELETI LAKÁS alapterülete 80 nm, NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS. A fürdőszobán kívül egy külön wc is a praktikus kialakítást jellemzi. A lakás déli fekvésű, napos, világos.

Az ingatlan vételára: 132 M Ft.

Fedett gépkocsi beállók: 8-11 M Ft-ig (beálló méretétől függően), illetve tárolók 1,8 - 2,2 M Ft/db vásárolhatók.

Tervezett átadás 2025 ELSŐ NEGYEDÉV!

Kosztolányi Dezső tér, ALLÉÉ, 4-es METRO néhány perc alatt, rövid sétával is elérhető!

Korlátozott számban külön vásárolható parkolóhely tároló is! A még szabad lakások rugalmasan megtekinthetők, akár hétvégén is! Műszaki tartalmat, részletes alaprajzot külön kérésre küldünk!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636315


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636315

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 132 millió Ft, négyzetméter ára 1 650 000 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636315. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.