star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld 1. kép

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 96m²


Ár:

79 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
28,8 ezer Ft
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Budapest XI. kerületében, Kelenföldön a Ballagi Mór utcában, 10 perc sétára a Bikás parktól, 2 percre a Bartók Béla úttól, teljes körűen felújított lakás (irodának is kiváló) eladó.

Képek a lakásról az ingatlan.com-on.

 

Ingatlanosok kérem ne keressenek, családtag foglalkozik a lakással!

 

LAKÁS:

 

A lakás 3 szobás, minden szoba külön nyílik, a két nagyobb egymásba is. 

Belmagasság: 3,8 méter, igény szerint akár minden helyiség galériázható. 

A nagy méretű, nyugati tájolású ablakoknak köszönhetően világos. 

A lakás új nyílászárókkal, minőségi konyhabútorral (beépített gépek: Gorenje mosogatógép, Bosch hűtő, Gorenje páraelszívó, Electrolux főzőlap és sütő), a nagyszobákban távvezérelhető elektromos redőnyökkel van felszerelve. 

A fürdőszobában új vízvezetékek, minőségi anyagok, új wc és kád, törölközőszárító, mosógép-kiállás. A fűtést és a melegvizet egyedi cirkó fűtés biztosítja. A kémény bélelve van.

Az elektromos hálózat 32 Amper teljesítménnyel működik, modern kismegszakítókkal és rézvezetékekkel.

 

A lakás félemeleten helyezkedik el, két bejárati ajtaja van, tulajdoni lapon földszinti besorolású.

Nincs belátás az utcáról, mert az utcai ablakok magasan vannak.

Minden helyiség rendelkezik ablakkal, jól szellőztethető az ingatlan, a konyhának, a fürdőszobának és a kamrának is külön ablaka van a légudvarra.

 

TÁRSASHÁZ: 

A 3 emeletes téglaépítésű társasház rendezett, cserélték a gáz- és villanyhálózatot, a belső udvar gondozott, kerékpártárolásra alkalmas. Lift nincs. A belső homlokzati javítások folyamatban vannak, a külső homlokzati javításokra egyelőre várni kell. Jó a lakóközösség. A lakás közös költsége 28.800 ft, ami magában foglalja a vízdíjat, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös képviselő díját és a házbiztosítást. Vízóra be van szerelve a lakásba, még nincs bekötve a vízművekhez, hitelesítés után át lehet állni fogyasztás alapú elszámolásra, így csökkentve a közös költséget.

Az utca egyirányú a Bartók Béla út felé, csendes és könnyen megközelíthető. A tömegközlekedés kiváló. Az egyik irányban a 19-es és 49-es villamosok (2 perc), a másik irányban az 1-es villamos és a 4-es metró (10 perc), a 7, 58, 114, 153,  214-es buszok, a 907, 918 éjszakai járatok szintén pár perc alatt elérhetőek. Az Etele pláza, különféle boltok és éttermek, óvoda, iskola, orvosi rendelő 10 perces sétán belül. Alkalmas otthonnak, irodának, rendelőnek, vagy kiadásra is.

Tehermentes, 1/1 tulajdonostól eladó, azonnal birtokba vehető az ingatlan.


Elhelyezkedés

1115, Budapest, XI. kerület, Kelenföld, Ballagi Mór utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6651720


+36 70

Ingatlannet kód: 6651720


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi (Ballagi Mór utca ) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 79,7 millió Ft, négyzetméter ára 830 208 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ujházi János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.