star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

81,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 67m²


Ár:

81 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
14 ezer Ft
Építés éve
1991
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Erkély, terasz mérete
21 m²

Az ingatlanról:

(NEM kérjük ingatlanos segítségét!)

Újbudán, KELENFÖLD városrészben, csendes környezetben található FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ, közvetlenül a tulajdonostól. Az ingatlan egy kerítéssel elzárt, védett, 4 emeletes házakból álló lakópark egyik tömbjében található, mely 1991-ben épült. A lakás 67 m2-es hasznos alapterületű, melyhez egy 16,6 m2-es, járólap burkolatú terasz és egy 4 m2-es zárható, fedett tároló tartozik. Összes alapterület a terasszal és a tárolóval együtt: 87,61 m2.

A lakás 1/1-es magántulajdonban van, teljes mértékben TEHERMENTES, mely megkönnyíti és meggyorsítja az adásvételi folyamatokat.

ELŐNYÖS TÁJOLÁS: Aki szereti a napfényt és a nyugalmat, biztosan örömmel veszi majd birtokba ezt a lakást. Az ingatlan teljes mértékben égtájhelyes, a konyha északra néz, a két szoba pedig pontosan délre. Kora délelőttől egészen késő délutánig besüt a Nap.

HELYISÉGEK: 1 előszoba, 1 közlekedő, 2 szoba, 1 konyha + étkező, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 WC. A fürdőszoba és a WC külön helyiségekben találhatóak. Mindkét szobából külön-külön nyílnak ajtók a terasz árnyékos részére (loggia), mely a ház síkján belül helyezkedik el. Emiatt a nyári meleg esetén is fenntartható egy szabad téri, de hűvösebb terület.

A lakótömb közepén napfényes, szintén kerítéssel védett BELSŐ UDVAR van, erre nyílnak a szobák ablakai és ebből került leválasztásra a saját tulajdonú terasz. A terasz előtt, a közös tulajdonú udvaron egy kb. 12 nm-es zöldsáv található, melyet egyénileg lehet betelepíteni növényekkel (jelenleg tuják vannak itt).

A lakás ÖSSZKOMFORTOS, a FŰTÉS Sanipex rendszerű gáz (cirkó) rendszerrel megoldott, radiátor hőleadókkal. A használati meleg víz ellátását a fűtési rendszer szolgáltatja. A konyhában gáztűzhely és beépített villanysütő van.

A konyhából nyílik egy kb. 3 m2-es, polcrendszerrel felszerelt kamra.

Az ingatlan utoljára 1994-ben esett át teljes felújításon, ennek során került sor a konyha és az étkező közötti válaszfal elbontására is.

A lakásban jelenleg is működő, kiépített riasztórendszer van, a teraszon mozgásérzékelő, felvillanó lámpákkal.

Az ingatlan fizikai állapota jó, korának megfelelő, esztétikai állapota pedig koránál jobb, mert nagyon szépen megkímélte a tulajdonos.

A lakástulajdonosok számára 1 db ingyenes, kijelölt parkolóhely van fenntartva a zárt területen belül, mely a vételár részét képezi. A lakópark területén kívül a kerítés mellett lehet leparkolni a további járművekkel, itt is ingyenes a parkolás.

A lakópark közvetlen környezete kis forgalmú utcákból, esetenként zsákutcákból áll. A közelben kiépült Egér Út gyors kijutást biztosít a városból, benzinkút is van a közelben, azonban az ezzel járó zaj és légyszennyezési hatásokat szinte teljesen leszűri a zajvédő palánk.

A lakás TÖMEGKÖZLEKEDÉSI szempontból is nagyon előnyös helyen van, az alábbi járatok kb. 5, maximum 10 perces sétával elérhetőek:- buszok: 7, 58, 114, 153, 214- villamosok: 1, 17, 19, 41, 47, 49, 56A közelben található a 4-ES METRÓ, a Kelenföldi pályaudvar és az Etele Pláza.

Az INFRASTRUKTÚRA kiváló, SÉTATÁVOLSÁGRA találhatóak az alábbiak:- bevásárlási lehetőségek (kisebb, nagyobb boltok, drogéria)- közoktatási intézmények (többféle bölcsi, ovi, általános iskola)- orvosi rendelő- gyógyszertár- színvonalas, pár éve épült játszóterek, parkok.A Szent Imre Kórház autóval 5 percnyire van.

Az új tulajdonos kedves, befogadó lakóközösségre számíthat. A lakás alkalmas háziállat tartására. Fiataloknak előnyös lehet pl. az egyetemekre való gyors eljutás miatt. Kisgyerekes családoknak ideális helyszín, mert minden közel van és nyugodt, vidám a lakókörnyezet. Idősebbek számára is nagyon jó perspektíva, mivel a nyugalom szigeteként működik, mégis benne van a város vérkeringésében. A társasházban többen végeznek üzleti szolgáltatást, az ingatlan akár irodaként is használható, több, jó hangulatú tárgyaló kialakítható benne.

Hívjanak bizalommal, amennyiben komolyan érdekli Önöket az ingatlan.


Elhelyezkedés

1119, Budapest, XI. kerület, Kelenföld, Solt utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6654011


+36 30

Ingatlannet kód: 6654011


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi (Solt utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 81,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 216 418 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csiza Viktória hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654011. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.