star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos 1. kép

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 62m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
25 ezer Ft
Építés éve
1950
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
E
Energia tanúsítvány
Megtekintés

Az ingatlanról:

 

Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Budapest XI. kerületében, az Újbuda központjában, a Kanizsai utcában! Egy 62 négyzetméteres lakás várja új tulajdonosát egy 10 lakásos, belső udvarral rendelkező társasházban, amely a belvárosi élet előnyeit és a budai zöld környezet nyugalmát egyaránt kínálja.

Lakás jellemzői:

- Központi elhelyezkedés Újbuda szívében, kiváló infrastruktúrával, mégis zöld környezetben.- Parkolási lehetőség közvetlenül a ház előtt.- Nagy, utcára néző nappali és belső kertre néző hálószoba garantálja a nyugodt környezetet.- Különálló WC és fürdőszoba a kényelemért.- Hűtő-fűtő klíma, gázkonvektor és cserépkályha biztosítja a meleget, míg a gázkazán a meleg vizet.- A társasház jó állapotú, új tetővel és rendezett homlokzattal büszkélkedhet. A lakás lakható állapotban van, de a belső tér személyre szabható és kisebb felújításokkal igazi budai gyöngyszemmé varázsolható. Egy olyan otthon, amely a képzelet határait feszegeti, és ahol az érték csak növekedni fog.

Tökéletes választás mindazok számára, akik egy csendes, mégis központi helyen szeretnének élni, ahol a városi élet pezsgése és a természetes környezet harmóniája egyesül. Ez a lakás nem csak azok számára ideális, akik a városi élet minden kényelmét élvezni kívánják, miközben egy nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, hanem kiváló befektetési lehetőség is. A XI. kerület egyre népszerűbb, így az ingatlan értéke tovább fog növekedni, ami biztosítja, hogy befektetése hosszú távon megtérül.

Ingatlanosokat tisztelettel megkérem, hogy ne keressenek.


Elhelyezkedés

1111, Budapest, XI. kerület, Lágymányos, Kanizsai utca 5


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6651500


Ingatlannet kód: 6651500


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, lágymányosi (Kanizsai utca 5) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 046 774 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant István Benedek hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Lágymányos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.