star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

124 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 1. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 2. kép
Hirdetés
Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 3. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 4. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 5. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 6. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 7. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 8. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 9. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 10. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 11. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 12. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 13. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 14. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 15. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 16. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 17. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 18. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 19. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 20. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 21. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 22. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 23. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 24. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 25. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 26. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 27. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 28. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 29. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 30. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 31. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 32. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 33. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 34. kép Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad 35. kép

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 98m²


Ár:

124 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Üdvözöljük a békés Sasadon, ahol egy varázslatos, angol vidékies stílusban megálmodott, frissen felújított első emeleti lakás várja új tulajdonosát. Ez a 98 négyzetméteres otthon kivételes elrendezésével és zöld környezetével az ideális választás lehet családok, vagy azok számára, akik a nyugodt otthonra vágynak a város zajától távol.

Az ingatlan napfényes és tágas, 3 hálószobával és 1 félszobával rendelkezik, melyek mindegyike kényelmes helyet kínál a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A nappaliban található működő márvány kandalló meleget és kellemes hangulatot biztosít.

A lakás három szobája és két 7 nm-es erkélye déli irányba néz, kertre nyílik, míg a negyedik szoba keletre tekint. A jakuzzis fürdőszobában található WC és két mosdó a luxus és kényelem jegyében szolgálja az itt lakókat.

A konyha és az étkező nyugati irányba néz, gyönyörű kilátással a kertre. A lakás konyhája modern és jól felszerelt, és igény szerint a nappali könnyen összenyitható a konyhával vagy a kis szobával.

A lakás fűtését és meleg vízellátását egy frissen kialakított elektromos kazán biztosítja. Az 2020-ban történt felújítás során az összes elektromos vezeték ki lett cserélve, és a társasház teteje is felújításra került.

Az ingatlanhoz egy 18 nm garázs és egy 133 nm kizárólagos használatú kert is tartozik. A garázs kényelmesen megközelíthető a lépcsőházból, és a téli hónapokban fűtőszál gondoskodik a behajtás kényelméről.

A környék gyorsan megújul, és intelligens, barátságos szomszédok lakják. A közelben szép park és nagy játszótér található, ahol a család jól érezheti magát. A környék biztonságos, és az utcán a parkolás ingyenes.

A közlekedés is kiváló, a M4 metróval, 53, 139, 88 és 8E buszokkal könnyen elérhető a városközpont és a Kelenföldi vasútállomás is pár percre van. Az autóval könnyen eljuthatunk a belvárosba vagy az M1/M7 útvonalon a Balatonra.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Hívjon minket most, és ismerje meg közelebbről ezt az egyedülálló otthont Sasadon.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603096


+36 70

Ingatlannet kód: NET6603096


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 124 millió Ft, négyzetméter ára 1 265 306 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.