star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

87 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 80m²


Ár:

87 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

XI. SASAD közepén, zöld környezetben, kiváló közlekedés mellett, KÉT LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN, 80 nm-es, földszinti, teraszos, valamint 300 nm-es KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ KERTTEL rendelkező lakás ELADÓ!

Az épület kiváló állapotú, HŐSZIGETELT, körbesüti a Nap! A lakás lépcsőházból megközelíthető.

A jelenleg NAPPALI + 2 HÁLÓS, de igény esetén egy harmadik szoba is kialakítható. A lakás alapterülete 80 nm, a szobákon kívül, fürdő, külön wc, közlekedő és kamra található benne.

A pinceszinten három tároló tartozik a lakáshoz, illetve a padlástér fele is.

A kertben jelenleg egy autó számára van kialakítva parkolóhely, mely igény esetén bővíthető.

Kiváló lehetőség fiatal családoknak, közel a Dayka utcai óvoda, de az 53-as busszal könnyen megközelíthető a 8-as busz vonala, 59-es villamos, FARKASRÉTI ÁLTALÁNOS ISKOLA vagy a 4-es METRO!

Nyugalomra, hagyományos értékekkel bíró lakásra vágyó, idősebb korosztálynak is remek lehetőség, a pár lépésre tálható 53-as buszmegálló, a modern alacsonypadlós járművek megkönnyítik a Fehérvári úti Piac, ALLÉÉ, és a Szent Kristóf Szakrendelő látogatását, vagy a nagy kedvenc, a nemrég nyílt LIDL áruház is pár perc alatt elérhető!!

Az ingatlan tehermentes, rövid idő alatt birtokba vehető!

A lakás kínálati ára 87 M Ft, és + 7,5 M Ft a tárolók, saját kert és a padlástér. (ha a padlástérre nem lenne szükség, akkor a másik lakás tulajdonosa értékarányosan megvásárolja)


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633532


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633532

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 1 087 500 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.