star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

104,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 105m²


Ár:

104 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

XI. SAS-HEGY oldalában, csendes, jó levegőjű utcában, a természetvédelmi terület szomszédságában, kis létszámú társasházban, felső emeleti, nappali + 3 - 4 hálószobás, 105 nm hasznos alapterületű, PANORÁMÁS erkéllyel rendelkező lakás eladó, két különálló lakásként is használható illetve hasznosítható, mivel az ingatlan eredetileg két lakás összenyitásából került kialakításra.

Az ingatlan elhelyezkedése remek lehetőségeket kínál a természet közeli kikapcsolódásra és sportolásra is (a Sas-hegyi kilátóhoz egy kellemes sétaút vezet), miközben a városközpont is könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel is (53-as, 108-as, 139-es, 140-es buszmegállója is kényelmes sétával könnyen elérhető).

A felújított lépcsőházzal rendelkező, 15 lakásos társasház harmadik emeltén található lakásból gyönyörű kiáltás nyílik a város a és a Sas-hegy irányába is.

A lakás jelenlegi beosztására a nagyméretű, kényelmes helyiségek a jellemzőek, a két lakás összenyitásából adódóan, de az alaprajzi elrendezés lehetővé teszi az egyedi igények szerinti alakíthatóságot is.

Jelenlegi beosztás: kellemes kilátással rendelkező erkélykapcsolatos nappali, kényelmesen használható, több ablakkal is rendelkező étkező-konyha, három nagyméretű hálószoba, hatalmas fürdőszoba, két mellékhelyiség, gardrób, közlekedők.

A lakás általános műszaki állapota jó, nemrég cserélt kondenzációs kazánnal (BOSCH) működő cirkófűtéssel rendelkezik, amit a nappaliban beépítésre került hűtő-fűtő klíma egészít ki.

Az ablakok cseréje valamint a fürdőszoba és a konyha esztétikai felújítása után kifogástalan otthona lehet leendő tulajdonosának.

Tökéletes választás azoknak akik kedvelik a hegyvidéki, természet közeli környeztet, de fontos számukra a városközpont könnyű megközelíthetősége is!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641859


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641859

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 104,9 millió Ft, négyzetméter ára 999 048 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641859. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.