star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

135,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 93m²


Ár:

135 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1935
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Ebben a gyönyörű, 93 négyzetméteres, 3 szobás, stílusos lakásban, amely a Feneketlen tó mellett található mindent megtalál, amit egy otthon adhat!

Ez a frissen felújított otthon egy lenyűgöző BAUHAUS épületben helyezkedik el, melyet a város szívében talál.

Az ingatlan tágas elrendezése magában foglal egy kényelmes nappalit és konyhát, valamint két hálószobát és egy modern fürdőszobát. A lakás minden oldalról teraszokkal rendelkezik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Feneketlen tóra és az utcára, valamint a belső erdősített zöld területre is.

A lakás helyiségei:
- 42nm-es nappali - Amerikai konyha.
A konyha prémium minőségű bútorokkal és gránit munkalapokkal van felszerelve
- 2 egymástól jól elkülönülő hálószoba van még az ingatlanban, az egyik 14,2 nm, a másik 13 nm.
- a 11nm-es fürdőszoba pedig luxus burkolatokkal és szaniterekkel rendelkezik, sarokkáddal valamint esőztető zuhanyfejes zuhanykabinnal.
A két ellentéses oldalon található teraszok ideálisak a kikapcsolódásra és a természet élvezetére, így minden nap öröm lesz hazatérni.

A lakás kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy mindössze pár perc sétával elérje a városközpontot, miközben elegendő távolságot tart a nyugodt és csendes környezet érdekében. A Feneketlen tó közelsége pedig egyedülálló atmoszférát kölcsönöz, ideális a pihenésre és a természetbe való kilépésre, futópályával, játszótérrel.

Az otthon további kényelmet biztosít beépített szekrényekkel az előtérben, valamint mindkét hálószobában. A dizájner világítás pedig még inkább fokozza az otthon eleganciáját. A biztonságos és zárt lakás nyugalmat biztosít, míg a kiváló közlekedési lehetőségek, mint a metro, villamos és az autópálya, könnyedén elérhetőek (a Balaton mindössze 45 perc).

Kifejezetten ajánlom családi otthonnak de befektetésnek is kitűnő adottságai és a lokációjából adódóan.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget a modern kényelem és a természet közelsége szerelmeseinek! Hívjon minket még ma, és nézze meg ezt a lenyűgöző lakást személyesen.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Szentimreváros, Bartók Béla út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607847


+36 70

Ingatlannet kód: NET6607847


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, szentimrevárosi (Bartók Béla út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: az építés éve 1935, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 135,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 461 290 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607847. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Szentimreváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.