star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

87 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Szentimreváros

  • 87m²


Ár:

87 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
15 ezer Ft
Emelet
5.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy 87 m2-es, ötödik emeleti lakást a XI. Fadrusz utcában.

Az ingatlan a XI. kerület egyik közkedvelt részén található, remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés, mind szolgáltató egységek szempontjából.

A közelben, sétatávolságon belül élelmiszerbolt, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, játszótér, több étterem és pub is megtalálható. Az ALLEE , Feneketlen tó 5 perc távolságra van. A 4-es metró, busz – köztük éjszakai buszokkal is -és villamos megálló szintén sétatávolságon belül, pár percre van, melyek segítségével gyorsan elérhető a belváros.

A ház nagyon csendes, a lakóközösség tagjai igényes, összetartó emberek, akiknek fontos, hogy a társasház mindig tiszta és karbantartott legyen.

A liftes épületben található ingatlan kényelmes elrendezésű, világos terekkel, magas belmagassággal rendelkezik. Jelenleg lakható, de több szempontból FELÚJÍTÁST igényel. 

A lakásban található: 2,5 szoba + HALL, előszoba, konyha, külön fürdő, wc, kamra, 3,5 m2-es erkély. Elosztásának köszönhetően többféleképpen átalakítható, a legnagyobb szoba + a konyha vagy a fél szoba + a konyha összenyitható, statikus által kiadott engedély van fal kivételre. Riasztóval van felszerelve, a fűtést gázkonvektorral és jelenleg is működő cserépkályhával lehet megoldani, mely akár kandallóvá alakítható. Saját, zárható 4 m2-es tároló tartozik hozzá, mely a vételárban van.  A közös költség kb 15.000,- / hó, amiben benne van a korlátlan vízfogyasztás, takarítás, szemét szállítás, társasház biztosítás, közös képviselet díja.

Parkolás az utcán lehetséges, azonban a tulajdonosok részére a XI. Kerületi Önkormányzat biztosít kedvező parkolási feltételeket.

Azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlan. Magánszemélynek szeretnék eladni, ingatlanosok kérem, ne keressenek! A lakásban található bútorok és dísztárgyak nem eladóak, kérem, azok miatt ne keressenek minket!

Irányár: 87.000.000,-


Elhelyezkedés

1114, Budapest, XI. kerület, Szentimreváros, Fadrusz utca 14


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6645581


+36 30

Ingatlannet kód: 6645581


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, szentimrevárosi (Fadrusz utca 14) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 87 m². A téglalakás ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Szentimreváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.