star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

94,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 96m²


Ár:

94 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Szobák száma
4
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest XI. kerületében a Bartók Béla úton, közel a Feneketlen-tóhoz, az egykori Bartók mozinak is helyet adó elegáns Bauhaus épületben 96 nm nettó alapterületű lakás eladó.
Ez az épület volt az első modern bérház Budapesten. A házat eleve úgy tervezték, hogy az alsó szinten mozi lesz. A tetőn pedig tetőterasz kapott helyet. Ugyan a mozi már bezárt és helyét vendéglátó egységek, boltok vették át, most it a lehetőség, hogy egy ilyen múltal rendelkező épületben vásárolhat lakást.
A lakás tágas, hangulatos, nappali plusz 3 szobával és egy utcára nyiló erkélyel rendelkezik. A fürdőszobán kívül egy külön wc is rendelkezésre áll, a konyhához egy kamra is tartozik, a fűtés ház központi rendszerű, a bevezetett gáz a főzéshez használatos. A pincében egy kis tároló is jár az ingatlanhoz.
A ház és a lakás is jó műszaki állapotban van a folyamatos karbantartásnak köszönhetően, a külső nyílászárók is modern műanyagra lettek cserélve, továbbá egy klíma is beépítésre került.
A lakás tehermentes és szinte azonnal birtokba vehető !

További információért várom szíves hívását !
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Wc
1m²
Kamra
1m²
Közlekedő
2m²
Konyha
8.8m²
Erkély
4.5m²
Szoba
20.3m²
Nappali
25.6m²
Fürdőszoba
7.4m²
Szoba
15.6m²
Szoba
3.5m²
Előszoba
6m²

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495070


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495070

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 94,5 millió Ft, négyzetméter ára 984 375 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bóka Balázs referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495070. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.