star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 127 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

116 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 127 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 127m²


Ár:

116 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XI. kerületben Szentimrevárosban közvetlenül a Feneketlen tónál egy jó állapotú, kevés lakásos épületben lévő II. emeleti 127nm-es, 4 szobás, cirkó fűtéses, 2 erkélyes, napfényes, nagypolgári lakás panormás kilátással a Feneketlen tóra és a Gellérthegyre.

A lakás jelenleg is remek beosztású de a felújítás során amerikai konyhás nappali + 3 szoba illetve ameriki konyhás nappali + 4 szoba is kialakítható (átalakítási javaslatok a képek között elérhetőek).

A központi elhelyezkedésnek köszönhetően iroda vagy rendelő, továbbá befektetés céljára is remek vétel.

A lakáshoz pincerész is tartozik.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, az Allee bevásárlóközpont, iskolák, rendelők, a főbb tömegközlekedési lehetőségek (4-es metró, több villamos és buszjárat) a közvetlenül elérhetőek.

A Feneketlen tó és több környékbeli park remek kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújt.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6542667


+36 70

Ingatlannet kód: NET6542667


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Bartók Béla út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 116 millió Ft, négyzetméter ára 913 386 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Casacompra Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542667. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.